1

British American Tobacco

Søren Hesselberg

Programme Manager, British American Tobacco Denmark A/S

Vi er i British American Tobacco (tidligere House of Prince A/S) yderst tilfredse med Logistikcenteret A/S og har derfor anvendt dem i løsningen af flere forskellig logistikopgaver over de seneste år. Fordelen ved Logistikcenteret er, at de har stor erfaring og besidder en bred viden. Desuden har de ageret hurtigt hvor det ligeledes var et krav. Logistikcenteret leverer det rigtige mix af teoretisk analyse og praktiske løsninger. 


1

Mascot International A/S

Michael Grosbøl
Adm. dir., Mascot International A/S


”Da vi skulle i gang med at planlægge vort nye logistikcenter, kontaktede jeg Steen. Han var med det samme på og meget engageret. Hans store erfaring og skarpe brancheindsigt gjorde, at vi kom godt i mål.
Vi har efterfølgende også brugt Steen til kvalitetscheck – med god succes. Steen er en af branchens kapaciteter – ingen tvivl om det. Jeg vil ikke tøve med at anbefale ham til andre.”


1

SOLAR

Lars Goth
Corporate supply chain director, Solar


Solar Group opererer i Nordeuropa indenfor EL, VVS og Ventilation, omsætter årligt for mere end 10 mia. kr. og vareflowet fordeles via 11 centrallagre. Solar anvender LogistikCenteret A/S på udvalgte projekter, såvel i forbindelse med nyetableringer som udvidelser. Fra Solar sætter vi stor pris på den resultatsøgende, tekniske, faglige og praktiske tilgang, LogistikCenteret A/S udbyder


2

Coop

Michael Lindhart Løve
Logistikdirektør, Coop


"Med LogistikCenteret A/S indsats i projektet har i markeret jer som en seriøs konsulentvirksomhed, vi kan trække på i fremtiden, hvad jeg også forventer at gøre, ligesom jeg trygt vil anbefale jer til andre."


2

Kruuse

Virksomhedens ejere udtaler til aviserne: "Vi har været meget tilfredse med konsulentarbejdet fra LogistikCenteret A/S. Flere af løsningerne havde vi slet ikke tænkt på, fortæller adm. Direktør Mads Kruuse."

Per Kruuse forsætter med at sige: "Ja og væsentligt for projektet har været samarbejdet med konsulentvirksomheden LogistikCenteret A/S, som i tæt samarbejde med flere arbejdsgrupper, fik lagt nye arbejdsprocesser og dagrytmer fast."