Logistikrådgivning til effektivisering af lager og produktion

Hos LogistikCenteret A/S tilbyder vi logistikrådgivning til virksomheder i hele Danmark, der ønsker at optimere eksempelvis deres lager- og produktionsfunktion. 

Vi udvikler effektive, praktiske og økonomisk rentable koncepter for lager og logistik samt produktionslogistik - ofte som en kombination af en ny fysisk indretningsplan og forenklede arbejdsprocesser.

Udviklingen af konceptet baseres på en gennemgang og analyser af de faktiske forhold, hvor vi fokuserer på stamdata for varer, disponering, afsætning, planlægning, vareflow, lagerbehov økonomi og fremtidig udvikling. 

Med logistikrådgivning og lageroptimering kan vi hjælpe din virksomhed med at skabe en bedre bundlinje.

Professionel logistikrådgivning af erfarne fagspecialister

Når det kommer til logistikrådgivning, stammer vores evner og kompetencer fra praktisk erfaring. Gennem mange år har vi forbedret driften og logistikken i mange virksomheder gennem effektiv logistikrådgivning, der giver mening. 

Hos LogistikCenteret har vi ekspertisen, hvad enten det drejer sig om, effektivisering og omkostningsbesparelse i eksisterende faciliteter, for færre likvide midler, i forbindelse med om- eller tilbygninger i primært manuelle operationer, eller udformning og opgradering af nye højteknologiske logistikcentre, med en høj automationsgrad. 

Skal vi se din virksomhed efter i sømmene og komme med vores anbefalinger gennem logistikrådgivning i øjenhøjde? 

Optimér forretningsgangene i din virksomhed

Uanset hvilken type lager- eller produktionsvirksomhed, der er tale om, kan vi skabe bedre og mere effektive forretningsgange og i sidste ende, en bedre bundlinje. 

Målsætningen er, at vi gennem logistikrådgivning vil sikre, at der ikke opstår misforståelser, fejlleverancer, forsinkelse, manglende performance eller øgede omkostninger. ​

Er du klar til at tage din virksomhed til det næste niveau? Så kontakt os på telefon 46 19 07 07 eller skriv til info@logistikcenteret.dk, så vi kan tage en uforpligtende snak med dig om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

1