Lager og logistik med stor ekspertise

Hos 46 19 07 07 er vi eksperter i lager og logistik. Gennem mange år, har vi hjulpet lager- og produktionsvirksomheder i hele Danmark fra vores kontor i Hillerød. 

Vores opgave er, at effektivisere og optimere på arbejdsprocesser og forretningsgange, så det hele kører smartere, bliver bedre og ikke mindst billigere. 

Har du en virksomhed, der trænger til at blive set efter i sømmene, med henblik på at skabe en forbedret proces, i forhold til lager og logistik? Så tilbyder vi gerne vores mangeårige erfaring og ekspertise indenfor lageroptimering, således at du kan blive klogere på, hvor der skal sættes effektivt ind. 

Vi tilbyder logistikrådgivning på baggrund af data i din virksomhed, hvor vi blandt andet ser på alt fra planlægning og afsætning, til disponering og vareflow.

Grundig optimering af lager og logistik

For enhver lager- og produktionsvirksomhed er lager og logistik rygraden i den daglige drift - lige så vel som det er her, økonomien har sit omdrejningspunkt. 

Vores styrke ligger i, at vi er praktikere, og ikke teoretikere.​ Vi udfærdiger ikke lange, omfattende og kostbare rapporter til bogreolen bag skrivebordet.

Vi leverer det nødvendige materiale for, at ledelsen kan træffe de rigtige beslutninger, inden et projekt sættes i gang. 

Skal vi også hjælpe med at optimere lager og logistik i din virksomhed, kommer vi gerne forbi til en uforpligtende samtale om, hvad vi kan gøre for jer helt konkret. Vi har stor succes med alle typer virksomheder, hvorfor vi også kan hjælpe din.

Sammen skaber vi de bedste resultater

Gennem god kommunikation er vi i øjenhøjde, og sammen kan vi skabe de bedste resultater. Derfor lægger vi stor vægt på, at være nærværende og fokuserede. 

Hos os kan du være sikker på, at vi gør et stort stykke forarbejde i høj kvalitet, da kvalitativ analyse er en vigtig del af det at sikre forbedringer i forhold til lager og logistik. Kontakt os, så vi kan se nærmere på din virksomhed og skabe en bedre bundlinje.

Du kan kontakte os på telefon 46 19 07 07 eller skrive til info@logistikcenteret.dk. Vi glæder os til at høre om dine tanker og planer, så vi sammen kan sikre en bedre forretningsdrift.​